Utilaje și tehnologie performantă

Salex se dezvoltă în mod constant, alegând să investească atât în oameni care sunt bine calificați și instruiți cât și în utilaje care să permită creșterea productivității, dezvoltarea portofoliului de produse și creșterea nivelului calitativ al acestora. Prestigiul dobândit ne-a motivat tot timpul să fim perseverenți și să stabilim parteneriate bazate pe încredere și produse fiabile, cu un raport calitate-preţ foarte bun.

Performanța și inovația tehnologică sunt valorile care fundamentează activitatea noastră. Astfel la momentul actual Salex beneficiează de cele mai performante utilaje din domeniu: linie de extrudare, mașină de tipar flexografic, mașină de confecționat pungi și sacoșe, mașină de tăiat și roluit saci, regranulator pentru reciclarea deșeului tehnologic, etc.

Extrudarea

Datorită acestor utilaje de prelucrare a granulelor, avem o capacitate ridicată de producție, astfel putând onora comenzile în cel mai scurt timp. Controlăm atent procesul de extrudare prin selectarea atentă a granulelor de polietilenă și a aditivilor folosiți.

Tiparul flexografic

Flexografia este un procedeu de imprimare rotativ, ce utilizează ca mijloc de transfer al cernelii pe suportul de imprimat, clișeele fotopolimerice pentru imprimarea de folii, etichete, etc.

Reciclarea

Investind în utilaje pentru reciclarea propriilor deșeuri am prevenit pierderea unor materiale potențial folositoare, reducând consumul de materii prime și consumul de energie, astfel reducâd impactul proceselor de producție asupra mediului.

Confecționarea de pungi, sacoșe și saci

Dispunem de o gamă variată de mașini de confecționat și talerine care sunt capabile să producă gamă diversificată de pungi, sacoșe și saci, care corespund celor mai exigente cerințe.

Produse - producție internă

Obiectivul principal al întregii activităţi desfăşurate de Salex este acela de a oferi clienţilor o gamă diversificată de produse de calitate, la preţuri accesibile.

Produse - complementare

Pentru satisfacerea totală a nevoilor clienților Salex pune la dispoziția acestora și o gamă variată de produse complementare, la preţuri accesibile.

Nu găsești ceea ce cauți?

Îți stăm la dispoziție cu informații la telefon, pe e-mail sau la sediul nostru.

+40 259-436.920

C. Sântandreiului nr.19D, Oradea

contact@salex.ro

bottom-logo.png
Am reușit să dezvoltăm parteneriate de lungă durată combinând profesionalismul cu exigența și flexibilitatea în raport cu partenerii și colaboratorii noștri.
Info Contact
C. Sântandreiului nr.19D, Oradea
Email: contact@salex.ro
Tel: +40 259-436.920
Fax: +40 259-436.753
Orar de lucru
Luni - Vineri: 08:00 - 16:00
Cu excepția sărbătorilor legale
Sâmbătă: - Închis
Duminică: - Închis

Copyright © 2024 Salex. All Rights Reserved. | Crafted by Wolf Concept

Tel: +40 259-436.920
Fax: +40 259-436.753
Email: contact@salex.ro
logo.png